Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen etablerar sig intill E18 i Kallhäll

Nästa sommar öppnar Bilprovningen en ny station intill E18 i Kallhäll. Norra Storstockholm är med sin starka tillväxt, både befolknings- och fordonsmässigt, en mycket spännande marknad. I dagsläget har Bilprovningen sammanlagt sju stationer i Storstockholm, varav fyra på den norra sidan. 

Bilprovningen satsar framåt och befäster sin ställning som det ledande besiktningsföretaget på marknaden. Tillväxten i norra Stockholm med omnejd är mycket stark och Bilprovningen etablerar en ny besiktningsstation i detta område för att erbjuda bästa möjliga service för kunderna. 

Lättillgänglig station norr om Stockholm

För att kunna erbjuda kunderna god service och hög tillgänglighet i norra Stockholm har Bilprovningen valt att etablera sig i Kallhäll. 

– Vi är övertygade om att vårt varumärke, goda rykte och långa erfarenhet kommer att attrahera många nya och gamla kunder som vi välkomnar till vår nya anläggning, säger Bilprovningens verkställande direktör Benny Örnerfors. 
Kallhäll, med närheten till Barkarby, bedöms som ett mycket intressant område och den nya stationen kommer att bli ett bra komplement till Bilprovningens övriga stationer norr om Stockholm som är belägna på Gärdet, i Solna, Rissne och i Sollentuna.

Öppnar sommaren 2014

Bilprovningens nya station kommer att finnas i en nybyggd och fräsch lokal i närheten till E18 och gamla Enköpingsvägen, som går från Jakobsberg genom Kallhäll och vidare mot Stäket.
– Vi är mycket nöjda med läget. Tack vare närheten till motorvägen kommer den att vara väl synlig och lättillgänglig inte bara för invånarna i Kallhäll, utan även för bilpendlarna, avslutar Benny Örnerfors.
Stationen kommer att ha två personbilsbanor och öppnar sommaren 2014. Adressen är Skarprättarvägen i Kallhäll.
Utöver stationerna norr om Stockholm finns Bilprovningen också i Norsborg, Nacka och i Södertälje samt till sommaren även på Värmdö.

Boka tid för besiktning

Boka tid för besiktning via webben eller 0771-600 600. Läs mer om vad stationen har för öppettider eller vilka tjänster de erbjuder - klicka här...

För mer information

Benny Örnerfors, vd, mobil: 0736-88 22 13, e-post: benny.ornerfors@bilprovningen.se

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se