Mer innehåll

Här är alla fordonsentusiaster i nya säsongen av Bilprovningen

Fordonsentusiasterna på Bilprovningen öppnar upp sidodörrarna för en andra säsong i Sveriges mest Cadillac-täta stad Tidaholm. I andra säsongen möter vi dessutom två nya ansikten i besiktningstekniken och smålänningen Claudio, samt Epa-älskaren och praktikanten Jenny. Bilprovningen har säsongspremiär måndag 3 september kl. 20.00 på TV3 och Viafree.

Bilprovningen får vi följa och lära känna medarbetarna Fredrik, Ylva, Lasse och Bosse, besiktningsteknikern Bengt från Mora och de nya medarbetarna Claudio och praktikant-Jenny. Vardagen på stationen i Tidaholm är fullproppad med besök av traktens bilägare som pirrigt kommer förbi med sina ögonstenar för att få en diagnos. Och personalen på Bilprovningen älskar att möta nya fordon och nya människor.

– Äntligen kommer Bilprovningen tillbaka! Så galet kul att få dela vår vardag på stationen i Tidaholm igen. Denna säsong får ni träffa ett par nya ansikten och även lära er ett och annat om både Cadillac och vår tarmflora, säger stationschefen Fredrik Gulliden.

Huvudmedverkande:

Stationschef Fredrik, 42 år, har jobbat på Bilprovningen sedan 1997 och leder arbetet på stationen i Tidaholm.

Besiktningsteknikern Claudio, 52 år, har jobbat på Bilprovningen sedan 1997 och är på utlåning på stationen i Tidaholm från Jönköping.

Praktikanten Jenny, 17 år, går fordonslinjen på gymnasiet och är Epa-fantast. Under sommarlovet har hon praktiserat hos Bilprovningen och när hon inte går i skola eller jobbar så går raggarrundan med Epan från 75´ mellan Preem och Matöppet.

Folkracefantasten Ylva, 52 år, har engagerat sig i motorsporten sedan 1982 och bor med sin familj i skogen nära sin motorklubb. Hon har jobbat på stationen i Tidaholm sedan 2006.

Jägaren och MC-fantasten Lars-Erik ”Lasse”, 51 år, har jobbat på stationen på Tidaholm sedan 2010.

Mopedälskaren Bo ”Bosse”, 59 år, har jobbat hos Bilprovningen sedan 1987. Bosse bor med familjen strax utanför Tidaholm.

Bilprovningen spelas främst in i Tidaholm, med utflykter till Mora och Rättvik. Serien visas i sex delar och har säsongspremiär måndagen den 3 september 20.00 på TV3 och Viafree.

Officiell hashtag: #bilprovningentv3

För mer information

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se