Mer innehåll

Besiktningstekniker på station

Om Bilprovningen

Sedan 1963 jobbar Bilprovningen med trafiksäkerhet - för din och allas trygghet. Vi är idag Sveriges ledande företag inom fordonsbesiktning med ca 100 stationer från Skurup till Gällivare. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Vårt långsiktiga arbete med hållbarhetsfrågorna har resulterat i många framskjutna placeringar i den årliga mätningen Sustainable Brand Index.

Ikon för besiktning

Här hittar du fakta om Bilprovningen och bolagets historia. Du kan även ta del av vår värdegrund och vårt kundlöfte.

Ikon för dokumentation

Svenska staten äger samtliga aktier i AB Svensk Bilprovning. Här kan du läsa om hur bolaget styrs. Du hittar även information om vår ledning och styrelse samt information om årsstämma och protokoll.

Ikon för mätning

Här kan du ta del av finansiell information från Bilprovningen. Det inkluderas våra finansiella rapporter och kalendarium.

Person kliver ur bil framför Bilprovningens station

Varför Mina sidor?

Mina sidor Privat förenklar din vardag. Du får en tydlig översikt över dina fordon, när de senast besiktades och deras sista datum för besiktning. Du bokar enkelt en tid när det är dags för besiktning.

  • Ta del av förmånliga erbjudanden
  • Se dina besiktningsprotokoll
  • Få inbjudan när det är dags för besiktning