Mer innehåll

Press­meddelanden från Bilprovningen

Välkommen till Bilprovningens pressrum. Här kan du ta del av våra senaste pressmeddelanden, prenumerera på pressmeddelanden och ladda ner material för publicering i samband med redaktionell text.

Presskontakt

Pressmaterial

Prenumerera på nyhetsbrev

Kommunikationschef

Bild av Bilprovningens kommunikationschef

Cecilia Blom Hesselgren

0706 - 87 03 66

Vänligen respektera att dessa kontaktuppgifter endast gäller pressrelaterade frågor.

Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera på våra nyhetsbrev.


Vi behöver din e-postadress för att kunna hantera din prenumeration på pressmeddelanden från Bilprovningen. Här kan du läsa om vår hantering av dina personuppgifter (GDPR) som du godkänner när du skickar din e-postadress för att starta en prenumeration på pressmeddelanden.

Pressmeddelanden

 • Personal från Bilprovningen tillsammans ledare och ungdomar från Skånela IF i Vikingahallen i Märsta

  Bilprovningen sponsrar Skånela IF för en tryggare idrott


  Tillsammans med Friends arbetar Bilprovningen för att driva utvecklingen mot ett tryggare samhälle. Sedan början av året omfattar samarbetet även lokala insatser för att medverka till en tryggare idrott för barn och unga. Skånela IF, som valdes av personalen på Bilprovningen i Märsta och Rosersberg, är en av de första föreningarna att ta del av sponsringen.
 • Tre män, varav två i bilprovningskläder, håller en Västerås IK-matchtröja framför ABB Arena

  Ett Gulsvart Hjärta i fokus när Bilprovningen blir sponsor till Västerås IK


  Bilprovningen och stiftelsen Friends har ett nationellt partnerskap. Sedan början av året har parterna även börjat samarbeta lokalt för att tillsammans medverka till en tryggare idrott för barn och unga. Bilprovningen i Västerås-Tunbytorp är en av de första stationerna att testa det lokala konceptet. Personalens val föll på Västerås IK och att stödja klubbens värdegrundsarbete ”Ett Gulsvart Hjärta”.
 • Två män i bilprovningskläder tillsammans med en man i en Mora IK-matchtröja framför isen i en arena.

  Bilprovningen fortsätter trygghetsarbetet i Mora IK med partnern Friends


  Idag inleder Mora IK, tillsammans med stiftelsen Friends, en kartläggningsprocess. Syftet är att öka tryggheten och trivseln hos de barn och ungdomar som utövar hockey i föreningen. Kartläggningen finansieras av Bilprovningen som är nationell partner till Friends och även stolt sponsor av Mora IK.
 • Profilbild på Bilprovningens vd där han står inne i hallen på en station

  Delårsrapport januari-september 2022Starkt tredje kvartal


  Vi gjorde ett starkt tredje kvartal. Tack vare ett fördelaktigt marknadsläge med hög efterfrågan ökade Bilprovningens produktionsvolym. Detta i kombination med ett större kostnadsfokus medförde att nettoomsättningen ökade med
  23 MSEK till 183 MSEK och rörelseresultatet med 3 MSEK till 33 MSEK.