Mer innehåll

Realityserie om Bilprovningen spelas in och sänds i TV3 och Viafree i höst

Arbetsglädje, humor och en gemensam passion för fordon – det är den varma sidan av Bilprovningen som man får möta i en realityserie som just nu spelas in av produktionsbolaget OTW på uppdrag av MTG Sverige. I centrum står medarbetarna Fredrik, Ylva, Sandra, Kent, Lasse och Bosse på stationen i Tidaholm och deras möten med olika kunder och fordon. Serien sänds i TV3 och Viafree i höst.

I förra veckan inledde produktionsbolaget OTW på uppdrag av MTG Sverige inspelningen av realityserien Bilprovningen.

Arbetsglädje, humor och passion för fordon

Det är en serie där man får följa och lära känna medarbetarna Fredrik, Ylva, Sandra, Kent, Lasse och Bosse i Tidaholm, deras sammanhållning och vardag samt härliga möten med olika kunder och fordon.

- Hittills har vi haft en expertroll i TV, men nu vill vi även visa arbetsglädjen och humorn som präglar vardagen på Bilprovningen, och där allt bottnar i en gemensam passion för fordon – både i jobbet och privat, säger Bilprovningens kommunikationschef Cecilia Blom Hesselgren.

Geografisk och personlig bredd

Utöver besiktningsteknikerna i Tidaholm får man möta roliga och intressanta kollegor på andra orter runt om i landet. Bilprovningen har cirka 600 medarbetare på närmare 100 stationer från Skurup till Karesuando.

Fordon spelar en central roll i många svenskars liv – allt från att vara ett privat transportmedel eller kärnan i en verksamhet, till att utgöra ett älskat hem under semestern eller en kul hobby i garaget. Oavsett detta har de flesta fordonsägarna en relation till Bilprovningen och kommer därför att kunna känna igen sig i programmet.

- Mot bakgrund av hur många fordonsentusiaster som finns i Sverige tror vi att serien kommer att bli omtyckt. Naturligtvis hoppas vi också att den stärker Bilprovningens relation till fordonsägare och bilden av oss som en serviceinriktad samarbetspartner som arbetar proaktivt för att förebygga olyckor och utsläpp samt påtalar reparationsbehov i ett tidning skede, avslutar Cecilia Blom Hesselgren.

Inspelningen av serien sker i sommar och sänds i TV3 och Viafree i höst.

Följ gärna gänget i Tidaholm redan nu

Kent, Ylva, Fredrik och Sandra framför stationen

Från vänster: Kent, Ylva, Fredrik och Sandra

Stationsledare Fredrik

Stationsledare Fredrik

Sandra

Besiktningstekniker Sandra

Folkracefantasten Ylva

Kent, Sandra, Ylva, Torbjörn, Bosse och Lasse

Från vänster: Kent, Sandra, Ylva, Torbjörn, Bosse och Lasse

Kent

Kent som bygger egna motorcyklar

För mer information

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

Wayne Seretis, Senior Project Manager TV3/TV6/TV8, mobil: 0736-99 23 44, e-post: wayne.seretis@mtgsverige.com