Mer innehåll

Välkommen att registrera dig
för Mina sidor Företag

Mina sidor Företag förenklar vardagen för dig som företagare. Vi ger dig kostnadsfritt en tydlig översikt över företagets alla fordon och du bokar enkelt en tid när det är dags för besiktning. Digitala protokoll gör det enkelt och tryggt att hålla koll och du får dessutom alltid en inbjudan via mejl – hur smidigt som helst och dessutom bra för miljön.

Tekniker utför Gasolkontroll

Registrera för Mina sidor och få koll på dina fordon

På Mina sidor listas alla de fordon som är registrerade på ditt företag. Du ser senast besikningsdatum och besiktningsstatus. Du kan hämta dina digitala besiktningsprotokoll för enkel uppföljning och inför eventuella verkstadsbesök.

Om Mina sidor

Mina sidor Företag finns för att förenkla din vardag som företagare. Du får en tydlig översikt över alla fordon. Som Mina sidor-kund hjälper vi dig att hålla koll på när det är dags för besiktning och skickar en inbjudan via mejl till dig. Du får även tillgång till dina besiktningsprotokoll digitalt. Digitala protokoll gör det enkelt att hålla koll och är dessutom bra för miljön.

Mitt konto

Att säkerställa så att din inbjudan om besiktning skickas till rätt adress gör du under Mitt konto. Där ser du vilka kontaktuppgifter och kundnummer som finns registrerade på företaget. Företag som har fler än tre fordon kan här även ansöka om att bli fakturakund.

Mina fordon

Under Mina fordon får du en översikt av de fordon som finns registrerade på företaget. Du ser besiktingsstatus, senast besiktningsdatum och om du har en bokad besiktningstid. Du kan enkelt välja ett fordon och gå vidare för att boka en besiktning.


Här kan du även hämta dina digitala besiktningsprotokoll. Det gäller för besiktningar utförda på Bilprovningen och de tre senaste åren. Du har även tillgång till en guide om du behöver hjälp att förstå ditt protokoll.


Fördelar med Mina sidor Företag

Mina sidor företag förenklar vardagen för dig som företagare. Vi ger dig kostnadsfritt en tydlig översikt över företagets fordon och du bokar enkelt tid när det är dags för besiktning.

  • Håll koll på besiktningsstatus
  • Se dina besiktningsprotokoll
  • Få inbjudan när det är dags för besiktning