Mer innehåll

Bättre service när Bilprovningen byter lokal i Umeå-Ersboda

Bilprovningen i Umeå-Ersboda expanderar tack vare ett byte till en större lokal på samma gata. Inom kort inkluderas husvagnar, husbilar, släpvagnar och skåpbilar i utbudet. Dessutom blir stationen lättare att hitta till och fräschare att besöka.

Om några månader kommer Bilprovningen i Umeå-Ersboda att även kunna besikta husvagnar, husbilar, släpvagnar och större skåpbilar.

Lättare att hitta

Förklaringen är ett byte av lokal. Det sker förvisso inom grannskapet och på samma gata, så Bilprovningen blir kvar i handelsområdet Ersboda, men den nya lokalen har ett bättre läge utmed Formvägen, vilket förbättrar synbarheten och gör det enklare för kunderna att hitta dit.

- Vi har länge velat utöka tjänsteutbudet, men varit alltför trångbodda. Tack vare bytet till grannlokalen kommer vi att ha fyra lyftar och kunna förbättra kapaciteten väsentligt. Det innebär att vi framöver också kommer att kunna ta emot fler fordonsslag än bara personbilar och motorcyklar vilket känns oerhört positivt, berättar Erik Sandström, som är stationschef för Bilprovningen Umeå-Ersboda.

Modernt och fräscht

En fräschare upplevelse är ytterligare en fördel för kunderna och medarbetarna med den nya lokalen. Efter tolv år står den befintliga stationen inför ett visst renoveringsbehov.

Bilprovningen, som ägs till 100 procent av staten, är den ledande och enda rikstäckande aktören på besiktningsmarknaden. I dagsläget har Bilprovningen 101 stationer från söder till norr.

- Vi hoppas att den förbättrade servicen i kombination med vårt varumärke, goda rykte och långa erfarenhet attraherar såväl gamla som nya kunder när vi slår upp portarna till vår nya lokal i Umeå-Ersboda i höst. Varmt välkomna till oss, avslutar Christer Forsgren, som är chef för region Norr.

Regionchef Christer Forsgren och Stationschef Erik Sandström

För mer information

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66
e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

Christer Forsgren, regionchef Norr, mobil: 0723-40 71 28, e-post: christer.forsgren@bilprovningen.se

Erik Sandström, stationschef Umeå-Ersboda, mobil: 0706-25 01 51, e-post: erik.sandstrom@bilprovningen.se