Mer innehåll

Logga in som

Registrera dig

För att logga in behöver du registrera dig för Mina Sidor.

Extratjänster för din trygghet

Visste du att Bilprovningen, utöver besiktning, erbjuder såväl kompletterande kontroller som delkontroller?

Extra kontroller

Bilprovningen har flera extra kontroller. Ska du ut och resa, köpa eller sälja din bil eller bara ut och campa rekommenderar vi en av våra kompletterande kontroller för säkerhets skull.

Delkontroller

Vi erbjuder sex olika delkontroller och kan därmed hjälpa dig som endast vill få en del av fordonet kontrollerat. Du hittar dem nedan och kan klicka dig vidare för att läsa mer.

Fler tjänster

Upphandlingskontroll är en tjänst för dig som upphandlar fordonstjänster inom färdtjänst, sjuktransport och övrig upphandlad persontransport.

Behöver du hjälp att genomföra besöket på besiktningsstationen kan du som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö nyttja Fixarhjälpen, en tjänst via Hemfixarna.

Du kan prenumerera på tekniska handböcker. I handböckerna har vi på ett strukturerat sätt sammanfört de regler som ligger till grund för vårt arbete med de olika besiktningar som ingår i vår huvudverksamhet.

Varför Mina sidor?

Mina sidor förenklar din vardag. Vi ger dig kostnadsfritt en tydlig översikt över dina fordon och du bokar enkelt tid när det är dags för besiktning.

  • Ta del av förmånliga erbjudanden
  • Se dina besiktningsprotokoll
  • Få inbjudan när det är dags för besiktning