Mer innehåll

Grönt ljus för tredje säsong av realityserien Bilprovningen i TV3

Gasen i botten, nu är det grönt ljus för Bilprovningen. Det populära programmet har sladdat sig in i tittarnas hjärtan och förnyas med en tredje säsong på TV3 och Viafree i höst. Häng med till folkracefantasten Ylva, mekanikern Kjell, stationschefen Fredrik och alla andra fordonsentusiaster runt om i landet.

För tredje året i rad förgylls hösten i TV3:s och Viafrees tablå med en kavalkad av spännande fordon, härliga besiktningstekniker och förväntansfulla kunder som tar sina pärlor till Bilprovningen för en besiktning.

- Det är riktigt roligt att det går så bra för Bilprovningen. En tredje säsong är verkligen en fjäder i hatten och ett bevis på att dessa varma karaktärer uppskattas av tittarna. Bilprovningen lyckas fånga såväl välkända vardagssituationer som spännande möten mellan människor på ett verkligt genuint sätt, säger Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige.

I Bilprovningen följer vi ett antal färgstarka karaktärer på Bilprovningens station i Tidaholm, bland annat stationschefen Fredrik, folkracefantasten Ylva, moppeälskaren Bosse och den ständigt leende Claudio. Men även kunder som mekanikern Kjell, som åker till stationen varje dag hela vägen från Habo med sina egna kunders bilar. I höst kommer vi dessutom att få stifta bekantskap med några nya ansikten.

Vid det här laget har tittarskaran lärt känna karaktärernas intressen även utanför jobbet, och i tredje säsongen kommer vi att få följa med Fredrik, Bosse, Ylva och de andra på ett gäng evenemang runt om i Sverige – bland annat Hojrock i Västervik.

- Vi är oerhört stolta över att Bilprovningen blivit en sådan tittarsuccé och att det blir en tredje säsong. Det bekräftar att det är många som inte bara delar vår passion för fordon utan också gillar att följa vårt roliga arbete, säger Bilprovningens kommunikationschef Cecilia Blom Hesselgren.

Bilprovningen kommer tillbaka med en tredje säsong i höst på TV3, Viafree och kommer även att finnas tillgängligt på Viaplay. Se tidigare säsonger på www.viafree.se/program/reality/bilprovningen.

Följ gärna Bilprovningen i Tidaholm redan nu:

https://www.facebook.com/BilprovningenTidaholm

https://www.instagram.com/bilprovningen_tidaholm

Officiell hashtag: #BilprovningenTV3

Stationspersonalen i Tidaholm

För mer information

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

Michelle Baumann, projektledare kommunikation Nordic Entertainment Group i Sverige, mobil: 0736-99 23 07, e-post: michelle.baumann@nentgroup.com