Mer innehåll

Tekniker i verkstad framför lastbil

Få hjälp med dina företagsfordon

Att besikta och kontrollera ditt företags fordon ska vara enkelt. Tillsammans med oss på Bilprovningen får du en lösning som passar just ditt företag. Det finns en rad olika tjänster som ger säkrare fordon, smidigare logistik och som sparar både tid och pengar.

Fördelar och tjänster

För dig som driver företag har Bilprovningen en rad tjänster och lösningar som förenklar hanteringen av dina fordon. Med cirka 100 stationer fördelade över Sverige varav fler än hälften erbjuder besiktning av tunga fordon har vi stora möjligheter att erbjuda anpassade tjänster för ditt företag.

Nedan är exempel på tjänster som vi kan erbjuda företag som tecknar avtal med oss.

  • Fasta tider: Du som har behov av regelbundna besiktningar kan teckna avtal med oss om att få fasta tider för att kunna effektivisera och planera din verksamhet.
  • Extra öppet: Vi vill ge dig den bästa servicen för att underlätta din verksamhet. Passar det bättre att besikta på kvällar eller helger istället kan du teckna avtal med oss som inkluderar extra öppettider.
  • Hämtning och lämning av fordon: Spara tid genom att låta oss hämta dina fordon som ska besiktas. Flera av våra stationer erbjuder hämtning av fordon för besiktning. På flera av våra stationer kan du också lämna dina fordon över dagen och även ibland över natten (garagering).
  • Besiktning hos företag: Vissa besiktningar kan vi utföra på plats hos er. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa till med för att underlätta i just din verksamhet.

Bli fakturakund

Företag, organisationer, myndigheter, kommuner och landsting kan betala mot faktura för Bilprovningens tjänster. För att bli fakturakund behöver företaget vara registrerat på Mina sidor. Det är på Mina sidor och Mitt konto som man ansöker om att bli fakturakund. Här hittar du information om Mina sidor Företag och kan registrera dig som Mina sidor-kund.

Kontakta oss

Låt oss förenkla din vardag. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa till med för att underlätta i just din verksamhet. Du är varmt välkommen att kontakta kundtjänst eller din närmaste station för att få mer information om våra tjänster.


Besiktningstekniker anvisar fordon på station

Fördelar med Mina sidor Företag

Mina sidor Företag förenklar vardagen för dig som företagare och fordonsägare. Du får en tydlig översikt över dina fordon och du bokar enkelt en tid när det är dags för besiktning.

  • Se besiktningsprotokoll för dina fordon
  • Få inbjudan till besiktning
  • Tydlig översikt över alla fordon och besiktningsstatus