Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Nya stationer: Enköping, Värmdö-Mölnvik och Kallhäll

Bilprovningen erbjuder nu möjlighet att även besikta bilar och lätta lastbilar i Enköping, Kallhäll och på Värmdö.

För att kunna erbjuda våra kunder hög tillgänglighet kan man numera även besikta bilar och lätta lastbilar i Enköping, Värmdö-Mölnvik eller i Kallhäll

Drop-in i Enköping

Enköpings "närmaste" bilprovning ligger i köpcentrumet bredvid E18 på Åkerbygatan 2, precis bredvid Mekonomen och i närheten av både Willys och Jysk. Där kan du besikta bilen utan att behöva boka tid, varje vardag mellan klockan 08.00-15.00.

Boka tid i Kallhäll

Bilprovningens nya station i Kallhäll finns i en nybyggd och fräsch lokal i närheten till E18 och gamla Enköpingsvägen, som går från Jakobsberg genom Kallhäll och vidare mot Stäket.
Stationen har två personbilsbanor och erbjuder besiktning av personbilar och lätta lastbilar med maxvikt 2 500 kg. Adressen är Skarprättarvägen 1A i Järfälla.

Boka tid för besiktning

Telefon: 0771-600 600

Via internet: Boka tid för besiktning

Boka tid på stationen Värmdö-Mölnvik

Vår nya station Värmdö-Mölnvik ligger vid handelsplatsen i Mölnvik, mitt emot Rustabutiken och Granngården. Adressen är Orions väg 1G i Gustavsberg och där kan du boka tid för besiktning av personbilar eller lätta lastbilar med maxvikt på 2 500 kg.

Boka tid för besiktning

Telefon: 0771-600 600

Via internet:Boka tid för besiktning

Lämna bilen hos Bilprovningen på Värmdö

På vår station Värmdö-Mölnvik kommer det att bli möjligt att lämna bilen vid stationen på morgonen och sedan hämta den, besiktad och klar, på eftermiddagen.