Mer innehåll

Mikael i Västerås är månadens medarbetare i december

Stort grattis till Mikael Fleen som har utsetts till december månads medarbetare för att han är en sådan glädjespridare, både mot kunder och kollegor. Mikael jobbar som besiktningstekniker på vår station i Västerås-Tunbytorp.

Vi gratulerar Mikael Fleen som jobbar som besiktningstekniker på vår station i Västerås-Tunbytorp och som har utsetts till december månads medarbetare.

Vänlig från morgon till kväll

Mikael nominerades med följande motivering:

Från morgon till kväll har Mikael ett mycket kundfokuserat och vänligt sätt.

Vi får ofta positiv feedback från kunder om Mikael - han omnämns t.ex. i en podd som en riktig glädjespridare. Han kan göra vilken kund som helst glad och nöjd.

Vi på stationen är så glada över att alltid mötas av Mickes leende på morgonen. Han ger bra energi och gör även oss andra glada även när det är en tuff dag.

Mikael föregår med gott exempel och delar alltid med sig av sina kunskaper. Det märks tydligt nu, när han blivit handledare för nyanställda.

Vi är stolta och glada över att ha Mikael här i Västerås.

Om månadens medarbetare

”Månadens medarbetare” är en utmärkelse som instiftades av Bilprovningen våren 2021 i syfte att uppmärksamma och belöna medarbetare som gör enastående insatser för företaget, kunderna och kollegorna.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Klicka här för att läsa mer om våra lediga jobb samt villkor och förmåner.


Leende mörkhårig man med glasögon i bilprovningskläder med bukett och diplom framför en porten på en bilprovningsstation.

Månadens medarbetare i december 2023 är Mikael på Bilprovningen i Västerås-Tunbytorp. Foto: Bilprovningen