Mer innehåll

Åke i Strömsund är månadens medarbetare på Bilprovningen

Stort grattis till Åke Olofsson som jobbar på vår station i Strömsund och som har utsetts till februari månads medarbetare i Bilprovningen.

Vi uppmärksammar Åke Olofsson som är besiktningstekniker på vår station i Strömsund. Åke har nämligen fått den fina utmärkelsen "månadens medarbetare i Bilprovningen" i februari 2023.

Han nominerades av sina kollegor med följande motivering:

En förebild som alltid är positiv och glad

Åke har under sina 25 år på Bilprovningen visat att han är en trevlig, omtänksam och snäll medmänniska utan att någonsin tumma på kvaliteten gällande säkerheten på fordonen som han besiktar.

Åke är alltid positiv och glad. Med en "go getter-attityd" är han en förebild för oss andra på stationen i Strömsund. Vi anser honom vara vår ledstjärna och mentor.

Här ses den välförtjänta vinnaren med sitt diplom.

Om månadens medarbetare

”Månadens medarbetare” är en utmärkelse som instiftades av Bilprovningen våren 2021 i syfte att uppmärksamma och belöna medarbetare som gör enastående insatser för företaget, såsom att särskilt leva upp till värdegrunden.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Klicka här för att läsa mer om våra lediga jobb samt villkor och förmåner.

En man i bilprovningskläder håller upp ett diplom och ler.

Månadens medarbetare i februari 2023 är Åke Olofsson på Bilprovningen i Strömsund Foto: Bilprovningen