Mer innehåll

Helsingborg-Ättekulla 20 år

Den 14 mars 2003 invigdes Sveriges första station för enbart tunga fordon. Det var Bilprovningen Helsingborg-Ättekulla. Nu firar stationen och systerstationen födelsedagen tillsammans med sina kunder.

Det har gått 20 år sedan dåvarande vd Magnus Ehrenstråhle klippte bandet och invigde Bilprovningen Helsingborg-Ättekulla. Det var ett ganska stort jippo på den tiden eftersom det var Sveriges första station för enbart tunga fordon.

Firade födelsedagen med kunder

Självklart ska födelsedagen firas så det blev ett jippo idag också när ett 50-tal kunder minglade på stationen tillsammans med personalen och åt smörgåstårta. Det var mycket lyckat och trevligt. I samband med lunchen konstaterades att personalen på bilden tillsammans har 110 års erfarenhet av Bilprovningen och fordonsbesiktning. En imponerande siffra - eller hur?!

Rabatt på Bilprovningen Helsingborg-Berga

Systerstationen Bilprovningen Helsingborg-Berga firar också Ättekullas födelsedag med att ge sina kunder 20 procent i rabatt på kontrollbesiktning av personbil.

Rabatten gäller den 13-18 mars och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Sex medarbetare i bilprovningskläder står på rad i en besiktningshall med ballonger och blommor i bakgrunden.

Här på bilden ser du 110 års samlad erfarenhet av Bilprovningen och fordonsbesiktning. Foto: Bilprovningen