Mer innehåll

Vi öppnar en andra station i Uppsala

I sommar öppnar vi portarna till ytterligare en station i Uppsala. Anläggningen som ligger intill E4 i Fullerö är främst att vara avsedd för tunga fordon, men kommer också att ta emot lätta fordon, däribland husvagnar och husbilar.

Bilprovningens befintliga station Uppsala-Fyrislund är uppskattad och välbesökt. Efterfrågan på tider är stor. För att utöka kapaciteten och förbättra servicen väljer Bilprovningen att etablera en andra station.

Belägen i Fullerö intill E4

Bilprovningen Uppsala-Fullerö med sitt fina läge intill E4 i norra Uppsala blir både enkel att hitta och lätt att ta sig till. I huvudsak är stationen avsedd för tunga fordon, men kommer också att ta emot personbilar, lätta släp, husvagnar och husbilar.

- Med tanke på hur viktig logistiken är för våra företagskunder är vi glada att kunna erbjuda detta attraktiva läge, säger Daniel Sturesson, som är chef för Bilprovningens stationer i Uppsala.

Öppnar sommaren 2022

Bilprovningen Uppsala-Fullerö beräknas kunna öppna i sommar. Varmt välkommen till oss då.

Bilprovningsanställda på plats i Fullerö nära den nya stationen.

Bilprovningen öppnar en andra station i Uppsala i sommar. Den kommer att ligga i Fullerö intill E4. Foto: Bilprovningen