Mer innehåll

Kund i Varberg?

Vi sponsrar Unite People FC

Från 2024 är vi stolt sponsor av Unite People FC. Tillsammans med Friends vill vi medverka till en tryggare idrott för barn och unga. Det här är vårt sätt att tacka och ge tillbaka för alla de år som vi har verkat i Varberg.

Vår ambition att medverka till en tryggare idrott för barn och unga med hjälp av insatser av stiftelsen Friends som vi är nationell partner till sedan 2021.

Unite People FC - personalens val

Nu har vi inlett ett samarbete med Unite People FC. Valet gjordes av personalen på Bilprovningen i Varberg som är imponerande av föreningens arbete för att motverka utanförskap och vägleda ungdomar rätt i livet. Unite People FC uppskattar sponsorskapet och ser fram emot att vidareutveckla sitt arbete.

- Vi är otroligt glada och framför allt stolta över det här stödet. Vi strävar alltid efter att utvecklas och se till att våra deltagare får de bästa förutsättningarna för att må bra med sitt idrottsutövande och framförallt för att de ska må så bra som möjligt när de är hos oss, säger Adnan Bainca, grundare av och ordförande i Unite People. Att Bilprovningen valt att stötta oss av alla fina föreningar som finns. Det tackar vi verkligen för.

Vidareutveckling av värdegrunden

Samarbetet börjar med en skräddarsydd utbildningsinsats av Friends för alla ledare i föreningen. Syftet är att diskutera och få verktyg för att ytterligare förebygga och hantera kränkande särbehandling, diskriminering och mobbning..

Läs mer om Bilprovningens partnerskap med Friends.

Läs mer om Bilprovningens sponsring av lokala idrottsföreningar.

Stationschef Andreas Sjögestam i sällskap av Adnan Bainca, verksamhetsledare i UPFC Foto: UPFC/Bilprovningen