Mer innehåll

Emil i Eslöv är månadens medarbetare i februari

Stort grattis till Emil Hansson som har utsetts till februari månads medarbetare för att han är en otrolig kollega som tar hand om sina arbetskamrater och kunder på bästa sätt. Emil jobbar som besiktningstekniker på vår station i Eslöv.

Vi gratulerar Emil Hansson som jobbar som besiktningstekniker på vår station i Eslöv och som har utsetts till februari månads medarbetare.

Kundfokuserad och omtänksam

Emil nominerades med följande motivering:

Under sina två år i företaget har Emil utvecklats snabbt, tagit körkort för buss och blivit behörig både för lätta och tunga fordon. Han är dessutom såväl service- som kvalitetsansvarig. Med andra ord har han flera gånger bevisat att han är helt rätt för jobbet.

Emil är en riktig klippa som verkligen lever upp till Bilprovningens värdeord kundfokuserade och omtänksamma. Han är en otrolig kollega som tar hand om sina arbetskamrater och kunder på bästa sätt.

Om månadens medarbetare

”Månadens medarbetare” är en utmärkelse som instiftades av Bilprovningen våren 2021 i syfte att uppmärksamma och belöna medarbetare som gör enastående insatser för företaget, kunderna och kollegorna.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Klicka här för att läsa mer om våra lediga jobb samt villkor och förmåner.

En man i bilprovningskläder står framför en port på en bilprovningsanläggning

Emil Hansson är månadens medarbetare i Bilprovningen i februari 2024. Foto: Bilprovningen