Mer innehåll

Ett HEJ betyder så mycket - tack alla som bidrar till Friends

Tack vare omtänksamma kunder och engagerade medarbetare har vi kunnat bidra med ytterligare medel till Friends arbete mot mobbning. Igår överlämnades en check motsvarande värdet av alla pins som sålts på stationerna under 2023.

Stort tack till våra besiktningstekniker som genom sin försäljning av HEJ-pins gör en fantastisk insats för Stiftelsen Friends. Och tack även till alla våra omtänksamma kunder som väljer att köpa en pin i samband med besiktningen.

Utan er hade det inte varit möjligt att kunna bidra med denna extrasumma - hela 128 340 kronor - i kampen mot mobbning.

Det känns extra fint att allt bygger på HEJ. Friends och vi har en gemensam tro på betydelsen av ordet som förvisso är litet men som gör stor skillnad. Att säga Hej är att se en annan människa och en bra början på att skapa en värld fri från mobbning och diskriminering. 💛

Bilprovningen är nationell partner till Friends sedan 2021. Tillsammans arbetar vi för ett tryggare samhälle och en tryggare idrott. Klicka här för att läsa mer om samarbetet.

Blond leende kvinna och mörkhårig leende man i svarta kavajer håller upp en stor värdecheck med pengar som Bilprovningen skänker till Friends.

2023 års försäljning av HEJ-pins på stationerna inbringade extra pengar till Friends arbete. Foto: Bilprovningen