Mer innehåll

Lars i Simrishamn är månadens medarbetare i januari

Stort grattis till Lars Hurskainen som har utsetts till januari månads medarbetare för sin positiva inställning och för att han alltid ställer upp för kunder, kollegor och företaget. Lars jobbar som besiktningstekniker på vår station i Simrishamn.

Vi gratulerar Lars Hurskainen som jobbar som besiktningstekniker på vår station i Simrishamn och som har utsetts till januari månads medarbetare.

Positiv och lojal

Lars nominerades med följande motivering:

Med sin positiva inställning och arbetsinsats lever Lars verkligen upp till Bilprovningens värdegrund. Han ställer alltid upp både för kollegor, kunder och framför allt för företaget.

Lars är alltid glad och skulle aldrig säga nej till en kund. Är han ledig och någon kollega blir sjuk kommer han direkt.

Som serviceansvarig (SA) sköter han utrustningen på sin och andra stationer exemplariskt.

Om månadens medarbetare

”Månadens medarbetare” är en utmärkelse som instiftades av Bilprovningen våren 2021 i syfte att uppmärksamma och belöna medarbetare som gör enastående insatser för företaget, kunderna och kollegorna.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Klicka här för att läsa mer om våra lediga jobb samt villkor och förmåner.

Man i bilprovningskläder står framför en blå vägg med vit text (Bilprovningen - din trafiksäkerhet sedan 1963) och håller upp diplom och bukett

Månadens medarbetare i januari 2024 är Lars på Bilprovningen i Simrishamn. Foto: Bilprovningen