Mer innehåll

Bilprovningen + Friends = sant

Bilprovningen och Friends jobbar för ett tryggare samhälle. Det har vi gjort sedan 2021. Idag, på alla hjärtans dag, är vi stolta att kunna berätta att partnerskapet fortsätter även under 2023. Du kan också bidra till arbetet mot mobbning.

Det är ingen slump att Bilprovningen väljer att berätta om sitt fortsatta nationella partnerskap med stiftelsen Friends just på alla hjärtans dag. Hjärtat är Friends symbol och syftet med stiftelsens arbete är just att alla barn och ungdomar ska må väl och få omtanke samt kärlek.

Bidrar till ett tryggare samhälle

Vi är stolt sponsor av Friends sedan 2021. Tillsammans arbetar vi för ett tryggare samhälle och en tryggare idrott. Vi gör det genom att bidra till förebyggande utbildnings- och undersökningsinsatser mot mobbning i skolor och idrottsföreningar runtom i Sverige. 

Genom att besikta ditt fordon hos Bilprovningen stödjer du Friends och gör skillnad.

Köp en pin, säg Hej och nej till mobbning

Alla dagar om året bär Bilprovningens besiktningstekniker hjärtformade pins med ordet Hej för att visa att vi ser varandra, kunderna och stöttar Friends. Att säga Hej är att se en annan människa och en bra början på att skapa en värld fri från mobbning och diskriminering.

Väljer du att köpa en pin på någon av våra stationer gör du ytterligare en insats.

Så gör en god gärning samtidigt som du gör någon glad - antingen dig själv, en nära vän eller en anhörig. Pins finns att köpa hos oss för 45 kr. Varmt välkommen till någon av våra stationer från Skurup till Gällivare, oavsett om du ska besikta ett fordon eller inte.

Läs mer om vårt samarbete med Friends och idrottsföreningar lokalt.

Fyra leende besiktningstekniker med hjärtformade pins på sina bilprovningskläder framför en bilprovningsbyggnad.

Alla dagar om året bär våra besiktningstekniker hjärtformade pins med ordet Hej. Foto: Bilprovningen