Mer innehåll

Kund i Göteborg-Aröd/-Bäckebol?

Vi sponsrar Kärra HF

Vi är nybliven men stolt sponsor av Kärra HF. Tillsammans med vår partner stiftelsen Friends vill vi medverka till en tryggare idrott för barn och unga. Det är vårt sätt att tacka och ge tillbaka för alla de år som vi har verkat i Göteborg-Aröd.

Vår ambition är att medverka till en tryggare idrott för barn och unga med hjälp av insatser av stiftelsen Friends som vi är nationell partner till sedan 2021.

Kärra HF - personalens val

Nu har vi inlett ett samarbete med Kärra HF. Valet gjordes av personalen på Bilprovningens stationer i Göteborg-Aröd och Göteborg-Bäckebol.

- Ett mycket bra sätt att sponsra idrotten som går helt i linje med Kärra HF:s värdegrundsarbete, säger Magnus Björklund, klubbchef i Kärra HF. Genom Bilprovningens samarbete med Friends får vi ta del av deras kompetens för att skapa en tryggare idrott.

- Det ska bli oerhört trevligt att jobba med en förening som Kärra HF som engagerar spelare i alla åldrar, både på dam- och herrsidan, och som bidrar till att främja ungdomars framtid på plan och utanför plan., säger Ingemar Mingrone Mikac, Bilprovningens stationschef i Göteborg-Aröd och Göteborg-Bäckebol.

Trygghetskartläggning

Samarbetet börjar med en trygghetskartläggning av Kärra HF tillsammans med Friends. Resultatet ger en nulägesbeskrivning och avslutas med en handledning där fokusområden identifieras liksom en strategi för föreningens fortsatta systematiska trygghetsarbete.

Läs mer om Bilprovningens partnerskap med Friends.

Läs mer om Bilprovningens sponsring av lokala idrottsföreningar.

Leende man i bilprovningströja till vänster och leende man i Kärra HF-tröja till höger på plats hos Kärra HF

Stationschef Ingemar Mingrone Mikac och klubbchef Magnus Björklund hos Kärra HF Foto: Kärra HF