Mer innehåll

Nu har Uppsala-Fullerö öppnat

I torsdags öppnade Bilprovningen Uppsala-Fullerö - en helt ny station som tar emot såväl tunga som lätta fordon. Pär Engström, vars verksamhet är granne med oss, välkomnades som första kund med blommor.

Bilprovningens tillväxt fortsätter. I torsdags slog vi upp portarna till vår senaste nyetablering Bilprovningen Uppsala-Fullerö, en nybyggd tungstation som även tar emot lätta fordon.

Efterlängtad tungstation

Redan under bygget kom kunder förbi och frågade när vi skulle öppna, så stationen verkar efterlängtad, vilket självklart gläder oss. Och det var full rulle redan från start.

Först på plats för att besikta två husvagnar var Pär Engström, vars verksamhet är granne med stationen. Han välkomnades av stationschef Daniel Sturesson med en bukett blommor för att fira den nya anläggningen.

Lättillgänglig, effektiv besiktning på väg

Stationen ligger på Fullerö Backe 111, har en bana och är i huvdsak avsedd för tunga fordon, men tar även emot personbilar, lätta släp, husvagnar och husbilar.

Det fina läget med bra trafikföring och skyltläge från E4 kommer att underlätta besiktningen för en stor mängd tunga fordon som rör sig i just norra Uppsala.

- Med tanke på hur viktig logistiken är för våra företagskunder är vi glada att kunna erbjuda detta attraktiva läge, säger stationschef Daniel Sturesson.

Vi ser fram emot att träffa dig nästa gång det är dags för besiktning.

Varmt välkommen till oss.

Kund tar emot blommor av stationschefen utanför nyöppnade Bilprovningen Uppsala-Fullerö

Grannen Pär på Engströms husvagnar var vår första kund och fick ta emot blommor Foto: Bilprovningen