Mer innehåll

Internationella dagen mot mobbning: Köp en Hej-pin

Idag är det den internationella dagen mot mobbning. Som sponsor till Friends försöker vi att bidra i kampen mot mobbning. Du kan också göra en insats. Genom att köpa en Hej-pin på stationen stödjer du Friends och gör skillnad.

Idag på den internationella dagen mot mobbning vill vi, som stolt sponsor, lyfta stiftelsen Friends och deras idoga arbete och kamp för att skapa förändring.

Var tionde barn i Sverige

Friends senaste undersökning som offentliggjordes i morse visar att var tionde barn i svenska skolor känner sig ofta eller alltid ensam. Det är alarmerande siffror som måste vändas. En trygg skolgång har en avgörande inverkan på barns välmående.

Hej gör skillnad

Friends och Bilprovningen har en gemensam tro på betydelsen av ordet Hej. Det är ett litet ord som gör stor skillnad. Att säga Hej är att se en annan människa och en bra början på att skapa en värld fri från mobbning och diskriminering.

Bilprovningens besiktningstekniker bär Friends hjärtformade pins med ordet Hej för att visa att vi ser varandra och våra kunder samt stöttar Friends.

Pins finns på våra stationer

Du kan också hjälpa Friends i kampen mot mobbning. Genom att köpa en Hej-pin för 45 kronor på någon av våra stationer stödjer du Friends och gör skillnad.

Varmt välkommen till någon av våra stationer från Skurup till Gällivare.

Leende blond kvinna i bilprovningskläder och Friends-pin bakom en kassadisk i en besiktningshall. På disken finns en låda med Friends-pins.

Köp en pin hos oss och bidra i kampen mot mobbning. Foto: Friends