Mer innehåll

Nu har vi öppnat i Järfälla-Jakobsberg

Vi fortsätter att växa. I morse öppnades vår senaste nyetablering; Bilprovningen Järfälla-Jakobsberg. Det firades med att räcka över en bukett till vår första kund.

Bilprovningen växer. I december invigdes nyetableringar i Kalmar och på Ekerö. Dessförinnan öppnade vi en andra station i Malmö och i Norrköping.

I morse slog vi upp portarna till vår andra anläggning i Järfälla; Bilprovningen Järfälla-Jakobsberg. Den blir ett bra komplement till Bilprovningen-Stäket som öppnade våren 2021.

Firade med blommor

När den första kunden, Johan Wästanfors, anlände klockan 7 för att besikta sin VW kombi, möttes han upp av stationschef Björn Johansson, själv bosatt i Järfälla, som räckte över en bukett blommor.

Johan blev överraskad men glad och ställde gärna upp på bild som togs inomhus, för att få ett bättre ljus, men med avstånd till varandra med tanke på gällande restriktioner.

Lättillgängligt i centrum

Bilprovningen Järfälla-Jakobsberg är en lättåtkomlig och rymlig station intill den tidigare gymnasieskolan i Jakobsbergs centrum. Adressen är Järfällavägen 102-104 - vägg i vägg med Ryds Bilglas.

Stationen tar emot personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar.

Varmt välkommen.

Bilprovningens stationschef ger en kund blommor i besiktningshallen på den nya stationen i Jakobsberg.

Bilprovningen firar sin andra station i Järfälla med blommor till den första kunden. Foto: Bilprovningen