Mer innehåll

Breddat tjänsteutbud för dig som företagskund

Nu utökar vi vårt tjänsteutbud till dig som företagskund. Genom förvärvet av Svensk Maskinprovning kommer vi även att kunna erbjuda besiktning, certifiering och provning inom maskin- och miljösäkerhet.

Vi har tecknat avtal om att förvärva Svensk Maskinprovning AB (SMP) i syfte att komplettera och bredda vårt utbud till dig som företagskund.

Genom förvärvet kommer vi att erbjuda dig och ditt företag tjänster inom maskin- och miljösäkerhet och vara ackrediterade för besiktning av alla entreprenadmaskiner, lyftanordningar, portar och hissar. Därtill kommer vi att kunna utföra miljökontroller, certifiering och provning.

Förvärvet beräknas slutföras i början av juni 2023.

Gulklädd man lastar grus i en hjullastare i ett gruvtag.

Snart kan Bilprovningen erbjuda fler tjänster än fordonsbesiktning. Foto: Volvo Construction Equipment