Mer innehåll

Bilbesiktning

Bilkontroll - ge oss 20 minuter och vi ger dig besked om bilens skick.

Vi erbjuder Bilkontroll för fler fordonsslag - både tunga och lätta. Du är varmt välkommen att ringa till oss för mer information.

Boka Bilkontroll

Vill du boka tid för att göra en Bilkontroll för personbil (max totalvikt 3 500 kg) gör du det enkelt på webben eller genom att ringa oss.

Här kan du enkelt boka tid själv genom att skriva in registreringsnumret i rutan nedan.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Protokoll med resultat

Vid en Bilkontroll går vi igenom samma kontrollpunkter som under den vanliga besiktningen. Skillnaden är att vi inte rapporterar till Transportstyrelsen efteråt. Resultatet fungerar enbart som stöd och råd till dig som är bilägare.

Bilkontrollen tar cirka 20 minuter. Följ gärna med din besiktningstekniker för att se vad vi kontrollerar och få smarta tips och goda råd om din bil. Våra besiktningstekniker har massor med kunskap som de gärna delar med sig av.

Drop-in

Du behöver inte boka en tid för Bilkontroll. Priset är detsamma oavsett om du bokar i förväg eller åker till en station med drop-in. Här kan du hitta din närmaste station som har drop-in öppet.

Priser för våra extratjänster

Fordon

Tjänst

Pris inkl. moms

Personbil, max totalvikt 3 500 kg

Bilkontroll

599 kr

Personbil, i samband med besiktning

e-Diagnos

99 kr

Personbil

e-Diagnos

199 kr

Husvagn / husbil

Gasolkontroll

289 kr

Personbil/lastbil (max totalvikt 3 500 kg)

Veteranbilskontroll

399 kr

Skrolla i sidled för att se hela tabellen