Mer innehåll

Bilprovningens ledning

 • Twitter

  Niklas StragneVerkställande direktör

  Född 1972Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020. Verkställande direktör från 2023Civilekonom vid Stockholms UniversitetTidigare: Lång erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete, både från ledande och konsultativa befattningar, senast som Operations Manager på Plantagen Sverige.
 • Twitter

  Helena ErikssonChef HR & Säkerhet

  Född 1966Anställd och i ledningsgruppen sedan 2023.Högskoleexamen i pedagogik och ledarskap. Utbildningar i change management, arbetsrätt samt HR för företagsledning.Tidigare: Bred och gedigen erfarenhet av HR-arbete i ledande och operativa affärsnära befattningar i flera branscher, senast som Senior HR-konsult i WiseConsulting.
 • Twitter

  Susanna EdbergChef Marknad

  Född 1978Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Examen i medie- och kommunikationsvetenskapTidigare: Bred och gedigen erfarenhet inom marknadsföring, varumärkesarbete, kommunikation och hållbarhetsarbete. Senast som Senior Manager Brand and Convenience Marketing på Statoil/Circle K.
 • Twitter

  Caroline FrisellChef Ekonomi (CFO)

  Född 1977Anställd sedan 2019 och i ledningsgruppen sedan 2023.Ekonomie magister vid Lunds Universitet.Tidigare: Revisionsbakgrund från Deloitte och lång erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete både i ledande befattningar och operativa roller inom FMCG, senast som Finance Manager på Ottobock Scandinavia.
 • Twitter

  Stefan HesselgrenChef Operativ drift

  Född 1966Anställd 2002 och i ledningsgruppen sedan 2009.Tekniker med studier inom HR, management och företagsekonomiTidigare: 17 år i pappersindustrin, bl a som driftchef och sektionschef.Styrelseledamot i Trafikverket Förarprov
 • Twitter

  Andreas LindhChef Teknik & Fastighet

  Född 1969Anställd 1989 och i ledningsgruppen sedan 2018.Gymnasieingenjör maskinteknik och studier i maskinteknik på KTH, management och företagsekonomiTidigare: Teletekniker och maskiningenjör.Styrelseledamot i SWETIC sektion fordonsbesiktning.
 • Twitter

  Per H SjöströmChef IT (CIO)

  Född 1963Anställd 1987-2001 och från 2004 samt i ledningsgruppen sedan 2023.Fordonsmekaniker/gymnasieingenjör maskinteknik med högskolestudier inom fordonsteknik och Idrottspedagogik på KTH och Umeå Universitet. Flertal utbildningar inom IT, kvalitetsledning och ledarskap, Six Sigma Blackbelt.Tidigare: Fordonsmekaniker, besiktningsingenjör och IT-chef.