Mer innehåll

Bilprovningens ledning

 • Twitter

  Niklas StragneVerkställande direktör

  Född 1972Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020. Verkställande direktör från 2023Civilekonom vid Stockholms UniversitetTidigare: Lång erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete, både från ledande och konsultativa befattningar, senast som Operations Manager på Plantagen Sverige.
 • Twitter

  Ingrid AppelbergChef HR & Säkerhet

  Född 1984Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Masterprogram inom HR och management, Lunds universitetTidigare: Bred och gedigen erfarenhet av HR-arbete, både i ledande befattningar och i mer operativa roller, senast som HR Manager på Compass Group.
 • Twitter

  Susanna EdbergChef Marknad

  Född 1978Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Examen i medie- och kommunikationsvetenskapTidigare: Bred och gedigen erfarenhet inom marknadsföring, varumärkesarbete, kommunikation och hållbarhetsarbete. Senast som Senior Manager Brand and Convenience Marketing på Statoil/Circle K.
 • Twitter

  Caroline FrisellChef Ekonomi (CFO)

  Född 1977Anställd sedan 2019 och i ledningsgruppen sedan 2023.Ekonomie magister vid Lunds Universitet.Tidigare: Revisionsbakgrund från Deloitte och lång erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete både i ledande befattningar och operativa roller inom FMCG, senast som Finance Manager på Ottobock Scandinavia.
 • Twitter

  Stefan HesselgrenChef Operativ drift

  Född 1966Anställd 2002 och i ledningsgruppen sedan 2009.Tekniker med studier inom HR, management och företagsekonomiTidigare: 17 år i pappersindustrin, bl a som driftchef och sektionschef.Styrelseordförande i Almega Tjänsteförbundens branschstyrelse – Utveckling & Tjänster.
 • Twitter

  Andreas LindhChef Teknik & Fastighet

  Född 1969Anställd 1989 och i ledningsgruppen sedan 2018.Gymnasieingenjör maskinteknik och studier i maskinteknik på KTH, management och företagsekonomiTidigare: Teletekniker och maskiningenjör.Styrelseledamot i SWETIC sektion fordonsbesiktning.
 • Twitter

  Per H SjöströmChef IT (CIO)

  Född 1963Anställd 1987-2001 och från 2004 samt i ledningsgruppen sedan 2023.Fordonsmekaniker/gymnasieingenjör maskinteknik med högskolestudier inom fordonsteknik och Idrottspedagogik på KTH och Umeå Universitet. Flertal utbildningar inom IT, kvalitetsledning och ledarskap, Six Sigma Blackbelt.Tidigare: Fordonsmekaniker, besiktningsingenjör och IT-chef.