Mer innehåll

Logga in som

Registrera dig

För att logga in behöver du registrera dig för Mina Sidor.

Bilprovningens ledning

 • Twitter

  Andreas MyhrmanVerkställande direktör

  Född 1978Anställd och i ledningsgruppen sedan 2019.Civilingenjör, Linköpings UniversitetTidigare: Ledningsbefattningar inom operativ drift, försäljning och affärsutveckling på Statoil/Circle K Sverige och Skandinavien. Sverigechef och koncernledningsmedlem Espresso House Group. Kommersiell direktör och koncernledningsmedlem Plantasjen Group.Styrelseledamot i Blåklinga AB.
 • Twitter

  Ingrid AppelbergChef HR & Säkerhet

  Född 1983Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Masterprogram inom HR och management, Lunds universitetTidigare: Bred och gedigen erfarenhet av HR-arbete, både i ledande befattningar och i mer operativa roller, senast som HR Manager på Compass Group.
 • Twitter

  Susanna EdbergChef Marknad

  Född 1978Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Examen i medie- och kommunikationsvetenskapTidigare: Bred och gedigen erfarenhet inom marknadsföring, varumärkesarbete, kommunikation och hållbarhetsarbete. Senast som Senior Manager Brand and Convenience Marketing på Statoil/Circle K.
 • Twitter

  Stefan HesselgrenChef Operativ drift

  Född 1966Anställd 2002 och i ledningsgruppen sedan 2009.Tekniker med studier inom HR, management och företagsekonomiTidigare: 17 år i pappersindustrin, bl a som driftchef och sektionschef.Styrelseordförande i Almega Tjänsteförbundens branschstyrelse – Utveckling & Tjänster.
 • Twitter

  Andreas LindhChef Teknik & Fastighet

  Född 1969Anställd 1989 och i ledningsgruppen sedan 2018.Gymnasieingenjör maskinteknik och studier i maskinteknik på KTH, management och företagsekonomiTidigare: Teletekniker och maskiningenjör.Styrelseledamot i SWETIC sektion fordonsbesiktning.
 • Twitter

  Niklas StragneChef Ekonomi & IT (CFIO)

  Född 1972Anställd och i ledningsgruppen sedan 2020.Civilekonom vid Stockholms UniversitetTidigare: Lång erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete, både från ledande och konsultativa befattningar, senast som Operations Manager på Plantagen Sverige.