Mer innehåll

Bilbesiktning i Helsingborg

Boka bilbesiktning hos Bilprovningen i Helsingborg. Välkommen till våra stationer i Berga och Ättekulla. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Helsingborg

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Besiktning av olika fordonstyper

Vi välkomnar alla typer av fordon i Helsingborg. Stationen i Berga utför kontrollbesiktning av husbil, husvagn, A-traktor, släp, mc, buss och tunga fordon, förutom av personbil och lätt lastbil.

Bilprovningen Helsingborg-Ättekulla är i huvudsak inriktad på besiktning av tunga fordon.

Efterkontroll, registreringsbesiktning och andra tjänster

Förutom kontrollbesiktning kan du även komma till Bilprovningens stationer i Helsingborg för efterkontroll / ombesiktning, registreringsbesiktning och lyftbesiktning. Dessutom erbjuder vi olika delkontroller såsom bromsprov, däckkontroll och avgasmätning, och olika extratjänster såsom Gasolkontroll, Bilkontroll samt olika certifikat och intyg.

Hitta lediga tider för besiktning

För dig som ska besikta fordon i Helsingborg har vi två tillgängliga stationer så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Bilprovningen Helsingborg-Berga har kvällsöppet till 18.00 och lördagsöppet varje helgfri lördag.

Drop-in i Helsingborg

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Bilprovningen Helsingborg-Berga tar hand om obokade efterkontroller och erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Helsingborg

I Helsingborg har Bilprovningen stationer i Berga och Ättekulla. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning i Helsingborg

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen