Mer innehåll

Logga in som

Registrera dig

För att logga in behöver du registrera dig för Mina Sidor.

Hur avbokar jag en tid?

Om du har en tid bokad och inte har möjlighet att komma är det viktigt att du avbokar den i god tid innan besiktningen för att inte behöva betala avgiften ändå. Läs mer om våra avbokningsregler här.

Du kan boka av din tid via vår webb eller genom att ringa till oss. Vi kan tyvärr inte ta emot din avbokning via mejl.

På hemsidan avbokar du din tid om genom att skriva in registreringsnumret på ditt fordon på första sidan och trycka på den gröna pilen. På nästa bild kan du sedan klicka på rutan där det står "Avboka". Du anger den mejladress eller telefonnummer som du använde vid bokning och bekräftar sedan avbokningen. När du bokar av din tid på hemsidan skickas alltid en bekräftelse till den mejladress som du uppgav vid bokningen.

Om din mejladress eller telefonnummer inte fungerar kontaktar du oss på 0771-600 600 så får du hjälp med avbokningen. När du bokar av din tid på hemsidan skickas alltid en bekräftelse till den mejladress som du uppgav vid bokningen.

Avboka en föreslagen tid

Om du vill avboka en föreslagen tid som du bekräftat genom en OCR inbetalning så anger du en mailadress när du tryckt på rutan "Avboka". Detta för att bekräfta avbokning av din tid.