Mer innehåll

Hur avbokar jag en tid?

Om du har bokat en tid och inte har möjlighet att komma är det viktigt att du avbokar den i god tid innan besiktningen för att inte behöva betala avgiften ändå. Läs mer om våra avbokningsregler här.

Du kan boka av din tid via vår webb eller genom att ringa till oss. Vi kan tyvärr inte ta emot din avbokning via e-post.

På hemsidan avbokar du din tid om genom att ange registreringsnumret på ditt fordon och därefter följa instruktionerna. Du anger den e-postadress som du använde vid bokning och bekräftar sedan avbokningen. När du bokar av din tid på hemsidan skickas alltid en bekräftelse till den e-postadress som du uppgav vid bokningen.

Om din e-postadress eller telefonnummer inte fungerar kontaktar du oss på 0771-600 600 så hjälper vi dig med avbokningen. När du bokar av din tid på hemsidan skickas alltid en bekräftelse till den e-postadress som du uppgav vid bokningen.

Om du vill avboka en föreslagen tid som du bekräftat genom en OCR inbetalning så anger du en e-postadress när du tryckt på rutan "Avboka". Detta för att bekräfta avbokning av din tid.