Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen Noga utvalt

Bilprovningen Noga Utvalt är ett sortiment bestående av produkter som valts ut av Bilprovningen för att öka din och familjens säkerhet på och vid sidan av vägen, oavsett om du kör bil, cyklar, går till fots eller är ute med din hund. Du hittar hela sortimentet på våra stationer i Norrköping-Herstadberg, Solna, Sollentuna-Häggvik och Sundbyberg-Rissne.

Undersidebild - banner med hund, cykel, löpare och bil

Cykel

Som cyklist bör du uppfylla lagkraven på reflexer och lysen. I kategorin Cykel finns kraftfulla fram- och baklysen och såväl ekerreflexer som reflexklistermärken. Reflexerna kan med fördel användas även på barnvagn.

Bilprovningen noga utvalt - brandsläckare

Ekerreflexer, reflexklistermärken, cykellyse fram och bak

Ekerreflexer, reflexklistermärken och cykellyse fram och bak är Bookman-produkter. Samtliga är utvalda av Bilprovningen.


Aktivitet

Som fotgängare är det viktigt att vara väl synlig i trafiken. I kategorin Aktivitet finns högkvalitativa reflexvästar som gör att du och dina barn syns på långt håll. För den som vill se ordentligt under vinterhalvårets promenader eller löpturer finns en pannlampa.

Bilprovningen noga utvalt - brandsläckare

Barnreflexväst, reflexväst Active och pannlampa

Reflexvästarna är Merida-produkter och pannlampan är en GP-produkt. Samtliga är utvalda av Bilprovningen.


Vi önskar dig varmt välkommen att besöka någon av våra stationer Norrköping-Herstadberg, Solna, Sollentuna-Häggvik eller Sundbyberg-Rissne för att titta närmare på sortimentet Bilprovningen Noga Utvalt. Välkommen in!

Hund

Som hundägare har du ansvar för din hunds säkerhet. Kategorin Hund innehåller reflexkoppel och reflexhalsband för att din bästa vän ska vara väl synlig under promenaden och en krocktestad bilsele för säkerhet under bilresan.

Bilprovningen noga utvalt - brandsläckare

Reflexkoppel, reflexhalsband och krocktestad bilsele

Koppel och halsband är Hurtta-produkter och den krocktestade bilselen är en MIMsafe-produkt. Samtliga är utvalda av Bilprovningen.


Bil

Med säkerhetsutrustning i bagaget kan bilföraren känna sig trygg. Kategorin Bil innefattar ftalatfria ljusstavar och en kraftfull ficklampa för snabbt synliggörande, och det finns såväl en brandfilt som två olika brandsläckare att addera till bilens säkerhetsutrustning. Dessutom ingår nallen Billy, som gärna tar plats i baksätet och kramas med barnen.

Bilprovningen noga utvalt - brandsläckare

Nalle, ljusstavar, brandsläckare, brandsläckare Firephant, brandfilt och ficklampa

Nallen är en Teddykompaniet-produkt, ljusstavarna är en Cyalume-produkt, brandsläckaren, brandsläckare Firephant och brandfilten är Housegard-produkter och ficklampan är en GP-produkt. Samtliga är utvalda av Bilprovningen.