Bilprovningen

Trafiksäkerhetsprojektet Halkvarnaren:

Tack för att du vill bidra till ökad trafiksäkerhet

Nu behöver vi lite uppgifter från dig. 

Välkommen till projektet Halkvarnaren

Projektet Halkvarnaren är ett trafiksäkerhetsprojekt som syftar till att bilister med hjälp av en avläsare i bilens obd-uttag skickar information om halt väglag vidare till andra bilister i området via en app i mobilen.

Har du redan anmält dig?

Har du anmält dig till projektet behöver vi några ytterligare uppgifter från dig. Fyll i formuläret och välj den station där du vill hämta din enhet samt få hjälp med installationen. När vi har fått ditt svar återkommer vi med information om tider och hantering. Du kan inte hämta enheten förrän vi har hört av oss till dig.

Om du har frågor om projektet eller vill komma i kontakt med oss mejlar du halkvarnaren@bilprovningen.se.

Vill du anmäla dig?

Vi söker i första hand bilister i Göteborg, Stockholm, Sundsvall eller Uppsala. Din bil ska vara en Volvo V70 av årsmodell 2008-2016 och tvåhjulsdriven.

Skicka en intresseanmälan till halkvarnaren@bilprovningen.se och skriv in bilens registreringsnummer så återkommer vi till dig med besked.

Välj station

Fyll i fälten nedan för att anmäla var du vill hämta din enhet. Fält märkta med * är obligatoriska.

Observera! Vi återkommer med information om när du kan hämta enheten på stationen.


Villkor och personuppgifter

För att kunna registrera din anmälan, tillhandahålla mer information och administrera ditt deltagande i projektet och tillhandahålla tjänsten ”Halkvarnaren” kommer AB Svensk Bilprovning (Bilprovningen) behandla de personuppgifter som du lämnar nedan.

Bilprovningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Som registrerad har du rätt att kontakta Bilprovningen och begära information om personuppgiftsbehandlingen och begära rättelse av eventuellt felaktiga personuppgifter.

Klicka här för att läsa villkoren för projektet.PDFVälj station *


Personuppgifter *