Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilbesiktning i Stockholm

Boka bilbesiktning i Stockholm - tryggt och flexibelt hos Bilprovningen.
Välkommen till någon av Bilprovningens stationer. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Bilbesiktning Stockholm

Tider när det passar dig

Våra stationer i stockholmsområdet har generösa öppettider så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Flera stationer har kvällsöppet till 20.00 och alla stationer har lördagsöppet - varje lördag eller en till två lördagar i månaden.

Alla fordonstyper

Vi välkomnar alla typer av fordon. Fler av våra stationer i har kontrollbesiktning för MC, husbil, husvagn, släp och tunga fordon, förutom för personbil och lätt lastbil.


Besiktning utan bokad tid

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Vi erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning på de flesta av våra stationer. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök. .

Boka besiktning i Stockholm

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Priser för besiktning i Stockholm

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen. .

Bilbesiktning

Kontakta kundtjänst  |  Telefon: 0771-600 600  |  Org. nummer: 556089-5814