Mer innehåll

Besikta i Malmö för 299 kr

Onsdagen den 16 mars kan du besikta personbil och lätt lastbil för endast 299 kr. Vi firar att Bilprovningen nu har två fina stationer i Malmö. Stationschef Fredrik Engström med personal hälsar alla varmt välkomna på besiktning till Malmö-Hanö och Malmö-Fosie.

Boka besiktning för 299 kr

Ta del av vårt supererbjudande och boka besiktning för endast 299 kr. Erbjudandet gäller den 16 mars 2022 på stationerna Malmö Fosie och Malmö Hanö, och vid kontrollbesiktning av personbil och lätt lastbil (max 3 500 kg). Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Gör så här

  1. Börja boka genom att ange ditt registreringsnummer nedan.
  2. Välj station och hitta en ledig tid. Ingen kampanjkod behövs.
  3. Bekräfta och betala din bokning.
car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Malmö Hanö - nyöppnad station

Vår nya besiktningsstation i Malmö-Hanö är en ny, fräsch och lättåtkomlig anläggning i norra hamnen ett och stenkast från Spillepengen. Lokalen ligger på Hanögatan, vägg i vägg med bensinstationen Preem. Läget är ett bra komplement till Bilprovningens station i Fosie och är lättillgängligt för såväl pendlare som boende och näringsidkare i norra Malmö.

Stationen erbjuder besiktning av personbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, släp, husvagn och husbil.

Mer information om stationen och vägbeskrivning hittar du här.

Malmö Fosie - med stor kapacitet

Bilprovningen i Malmö Fosie är en av våra större stationer med möjlighet att ta hand om alla fordonstyper, både tunga och lätta. Vi erbjuder också registreringsbesiktning och en mängd extratjänster. Här är det lätt att hitta besiktningtid då vi har öppet 7-18 måndag-fredag och dessutom lördagsöppet.

För att hitta hit tar du avfarten från Yttre Ringvägen vid Fredriksbergs trafikplats och avfarten från Inre Ringvägen vid Hindby trafikplats. Från trafikplatserna följ skyltning till Fosieby.

Mer information om stationen och vägbeskrivning hittar du här.