Mer innehåll

Boka besiktning och tjäna 5 fria liter

Nu kan du som registrerad INGO-appkund boka besiktning hos Bilprovningen och få 5 fria liter hos INGO. Du får dina fria liter automatiskt när du har genomfört din besiktning. Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2022.

Villkor för erbjudandet

  • Gäller på bokad samt genomförd besiktning till och med 31 januari 2022 och på samtliga av Bilprovningens stationer.
  • Gäller vid kontrollbesiktning av personbil, lätt lastbil och lätta släp (max 3 500 kg).
  • Gäller inte vid drop in eller vid betalning med faktura.
  • Gäller inte i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara registrerad i INGO-appen. Säkerställ att du bokar din besiktning med samma e-postadress som den du har registrerat i INGO-appen. Om du inte är registrerad i INGO-appen kan du ladda ner den på Google Play eller App Store.

Så här gör du

För att ta del av erbjudandet skriver du in ditt registreringsnummer i bokningsformuläret nedan. Gå sen vidare till bokningen och boka en tid och genomför din besiktning senast den 31 januari 2022.

Boka här

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Bra att veta när du bokar

  • Om det finns en föreslagen tid eller en redan bokad tid i webbokningen avbokar du den och påbörjar en ny bokning genom att klicka på länken i mejlet från INGO igen. Du kan även ringa 0771-600 600 så får du hjälp att hitta en tid.
  • Användande av rabatterbjudande genom INGO medför att persondata (e-postadress, telefonnummer och bokningsinformation) delas med INGO för att utdelning av fria liter ska kunna utföras. Data som delas raderas hos INGO efter 30 dagar.

Hur vet jag att jag har fått mina fria liter?

Du ser att du har fått tillgång till erbjudandet genom att du får ett rabatterat pris (1 kr) på din besiktning. Om stationen du bokar på redan har ett rabatterat pris så är det stationens rabatt du får tillsammans med dina fria liter.

Sen får du dina fria liter automatiskt inom 3-10 dagar efter genomförd besiktning. Då får du ett bekräftelsemejl från INGO.

Vid frågor om kampanjen, kontakta INGO kundservice.