Mer innehåll

Välkommen att registrera dig
för Mina sidor Privat

Mina sidor Privat förenklar din vardag. Du får en tydlig översikt över dina fordon
och kan enkelt boka tid för besiktning.
Digitala protokoll gör det enkelt och tryggt att hålla koll - hur smidigt som helst och dessutom bra för miljön.

Person i bil

Registrera nu och får 150 kr i rabatt på nästa besiktning

Rabatten gäller vid bokning inom 365 dagar från dagen du bekräftat din registrering i Mina sidor. Datumet för besiktning är däremot valfritt. Rabatten dras automatiskt när du är inloggad i Mina sidor och gäller för de fordon du har kopplade till ditt konto. Läs mer om villkoren här.


Gäller för kontrollbesiktning av personbil, lätt lastbil, lätta släp, husvagn, husbil (max 3 500 kg) samt motorcykel.

Om Mina sidor

Mina sidor Privat finns för att förenkla din vardag. Du får en tydlig översikt över dina fordon och tillgång till unika erbjudanden. Som Mina sidor-kund hjälper vi dig att hålla koll på när det är dags för besiktning och skickar en inbjudan via mejl till dig. Du får alltid ett rabatterat erbjudande för den föreslagna tiden i inbjudan. Du får även tillgång till dina besiktningsprotokoll digitalt. Digitala protokoll gör det enkelt att hålla koll och är dessutom bra för miljön.

Mitt konto

Att säkerställa så att din inbjudan om besiktning skickas till rätt adress gör du under Mitt konto. Där ser du dina kontaktuppgifter, ditt kundnummer och du kan även hämta villkor för Mina sidor Privat.

Mina fordon

Under Mina fordon får du en översikt av de fordon som finns registrerade i samma hushåll (folkbokföringsadress). Du ser besiktingsstatus, senast besiktningsdatum och om du har en bokad besiktningstid. Du kan enkelt välja ett fordon och gå vidare för att boka en besiktning.

 

Har du fått en inbjudan med föreslagen tid för ett fordon ser du det här på ditt fordonskort. Som Mina sidor-kund får du alltid rabatt på den föreslagna tiden som du fått inbjudan till.


Här kan du även hämta dina digitala besiktningsprotokoll. Det gäller för besiktningar utförda på Bilprovningen och de tre senaste åren. Du har även tillgång till en guide om du behöver hjälp att förstå ditt protokoll.

Mina erbjudanden

Erbjudanden till dig som Mina sidor-kund hittar du under Mina erbjudanden. Där finns erbjudanden från såväl Bilprovningen som från våra samarbetspartners. Du kan även se om det finns någon aktiv kampanj med rabatterbjudanden på besiktning.


Person kliver ur bil framför Bilprovningens station

Fördelar med Mina sidor Privat

Mina sidor Privat förenklar din vardag. Du får en tydlig översikt över dina fordon, när de senast besiktades och deras sista datum för besiktning. Du bokar enkelt en tid när det är dags för besiktning.

  • Ta del av förmånliga erbjudanden
  • Se dina besiktningsprotokoll
  • Få inbjudan till kontrollbesiktning via mejl och alltid till ett rabatterat pris