Mer innehåll

Bilbesiktning i Stockholm

Boka besiktning i Stockholm - tryggt och flexibelt hos Bilprovningen.
Välkommen till någon av Bilprovningens stationer. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Stockholm

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registreringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Tider när det passar dig

För dig som ska besikta bilen i Stockholmsområdet har vi ett flertal lättillgängliga stationer med generösa öppettider så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Flera stationer har kvällsöppet till 20.00 och alla stationer har lördagsöppet - varje lördag eller en till två lördagar i månaden.

Besiktning för alla fordonstyper

Vi välkomnar alla typer av fordon. Fler av våra stationer i Stockholm har kontrollbesiktning för MC, husbil, husvagn, släp och tunga fordon, förutom för personbil och lätt lastbil.

Besiktning utan bokad tid

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Vi erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning på de flesta av våra stationer. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Stockholm

Nedan är en lista över Bilprovningens stationer i Stockholmsområdet. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning i Stockholm

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen. Ibland kan det finnas lokala rabatter, dessa ser du på stationssidan för respektive station om du klickar på länkarna ovan.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen