Mer innehåll

Bilbesiktning i Norrköping

Boka bilbesiktning i Norrköping - tryggt och flexibelt hos Bilprovningen.
Välkommen till våra stationer i Herstadberg och Navestad. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Norrköping

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Alla fordonstyper

Vi välkomnar alla typer av fordon i Norrköping. På stationen i Herstadberg har vi kontrollbesiktning för MC, husbil, husvagn, släp och tunga fordon, förutom för personbil och lätt lastbil. Stationen i Navestad är en mindre station och välkomnar personbilar, lätta lastbilar och A-traktorer på besiktning.

Efterkontroll, registreringsbesiktning och andra tjänster

Förutom kontrollbesiktning kan du även komma till våra stationer i Norrköping för efterkontroll / ombesiktning och olika delkontroller såsom bromsprov, däckkontroll och avgasmätning. E-diagnos är ett enkelt sätt att få koll på eventuella felkoder kopplat till bilens elektroniska system och det erbjuder vi både i Navestad och Herstadberg. Du behöver inte boka tid för en e-Diagnos. Säg bara till på stationen när du ska besikta bilen så kontrollerar teknikerna elektroniken på samma gång.

På stationen i Herstadberg tar vi hand om Registreringsbesiktningar och Lyftbesiktning samt erbjuder tjänster såsom Gasolkontroll, Bilkontroll samt olika certifikat och intyg.

Tider när det passar dig

För dig som ska besikta fordon i Norrköping har vi två tillgängliga stationer med generösa öppettider så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Stationen i Herstadberg har kvällsöppet till 18.00 och lördagsöppet varje helgfri lördag.

Drop-in i Norrköping

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Vi erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning på de flesta av våra stationer. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Norrköping

I Norrköping har Bilprovningen stationer i Herstadberg och i Navestad. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning i Norrköping

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen