Mer innehåll

Bilbesiktning i Malmö

Boka bilbesiktning hos Bilprovningen i Malmö. Välkommen till våra stationer i Fosie och Hanö. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Malmö

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Besiktning av olika fordonstyper

Vi välkomnar alla fordonstyper till Bilprovningens station i Fosie, förutom personbil och lastbil besiktar vi även mc, husbil, husvagn, A-traktor, släp, buss och tunga fordon. Stationen i Hanö tar emot fordon med total maxvikt 3 500 kr såsom personbil, lätt lastbil, släp, mc, husvagn, husbil och A-traktor.

Efterkontroll, registreringsbesiktning och andra tjänster

Förutom kontrollbesiktning kan du även komma till Bilprovningens stationer i Malmö för efterkontroll / ombesiktning, registreringsbesiktning och lyftbesiktning. Dessutom erbjuder vi olika delkontroller såsom bromsprov, däckkontroll och avgasmätning, och ett flertal extratjänster såsom Gasolkontroll, Bilkontroll samt olika certifikat och intyg.

Hitta lediga tider för besiktning

För dig som ska besikta fordon i Malmö har vi två tillgängliga stationer så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Stationen i Fosie har kvällsöppet till 18:00 varje vardag och lördagsöppet varje helgfri lördag. Även på stationen i Hanö kan du boka lördagstider.

Drop-in i Malmö

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Bilprovningens stationer i Malmö tar hand om obokade efterkontroller och i Fosie erbjuder vi även drop-in för kontrollbesiktning. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Malmö

I Malmö har Bilprovningen stationer i Fosie och Hanö. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning i Malmö

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen