Mer innehåll

Bilbesiktning i Linköping och Ljungsbro

Boka bilbesiktning i Linköpingsområdet - tryggt och flexibelt hos Bilprovningen.
Välkommen till våra stationer i Möjetorp och Ljungsbro. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Linköping och Ljungsbro

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Alla fordonstyper

I Linköping med omnejd har vi två stationer. På stationen i Linköping-Möjetorp har vi kontrollbesiktning för MC, lätt släp och A-traktor, förutom för personbil och lätt lastbil. Stationen i Ljungsbro välkomnar även husvagn och husbil.

Efterkontroll, registreringsbesiktning och andra tjänster

Förutom kontrollbesiktning kan du även komma till våra stationer i Linköping och Ljungsbro för efterkontroll / ombesiktning och olika delkontroller såsom bromsprov, däckkontroll och avgasmätning. E-diagnos är ett enkelt sätt att få koll på eventuella felkoder kopplat till bilens elektroniska system och det erbjuder vi både i Linköping-Möjetorp och Ljungsbro. Du behöver inte boka tid för en e-Diagnos. Säg bara till på stationen när du ska besikta bilen så kontrollerar teknikerna elektroniken på samma gång.

Tider när det passar dig

För dig som ska besikta fordon i Linköpingsorådet har vi två tillgängliga stationer med generösa öppettider så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig.

Drop-in i Linköping och Ljungsbro

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Vi erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning på de flesta av våra stationer. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Linköping och Ljungsbro

I Linköpingsområdet har Bilprovningen stationer i Möjetorp och i Ljungsbro. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen