Mer innehåll

Bilbesiktning i Göteborg

Boka bilbesiktning hos Bilprovningen i Göteborg. Välkommen till våra stationer i Torslanda och Aröd. Med generösa öppettider och uppskattad service tar vi hand om både kunder och fordon.

Boka besiktning i Göteborg

Hitta tid och boka direkt genom att ange ditt registeringsnummer nedan. Du kan även ringa 0771-600 600 för bokning.

car number

Fyll i tre bokstäver och tre siffror. Det går också att skriva ett registreringsnummer som slutar med en bokstav istället för en siffra.

Besiktning av olika fordonstyper

Vi välkomnar alla fordonstyper till Bilprovningen, förutom personbil och lastbil besiktar vi även husbil, husvagn, A-traktor, släp, buss och tunga fordon. Motorcyklar är välkomna till stationen i Aröd.

Efterkontroll, registreringsbesiktning och andra tjänster

Förutom kontrollbesiktning kan du även komma till Bilprovningens stationer i Göteborg för efterkontroll / ombesiktning, registreringsbesiktning och lyftbesiktning. Dessutom erbjuder vi olika delkontroller såsom bromsprov, däckkontroll och avgasmätning, och ett flertal extratjänster såsom Gasolkontroll, Bilkontroll samt olika certifikat och intyg.

Hitta lediga tider för besiktning

För dig som ska besikta fordon i Göteborg har vi två tillgängliga stationer så det är enkelt att hitta en tid för besiktning som passar dig. Stationen i Aröd har kvällsöppet till 20:00 varje vardag och lördagsöppet varje helgfri lördag. Även på stationen i Torslanda kan du boka lördagstider.

Drop-in i Göteborg

Behöver du komma på efterkontroll behöver du inte boka tid i förväg. Bilprovningens stationer i Göteborg tar hand om obokade efterkontroller och erbjuder även drop-in för kontrollbesiktning. Kontrollera gärna öppettider och eventuell köstatus på stationssidan innan ditt besök.

Nöjda kunder

Det är tryggt och enkelt att besikta hos Bilprovningen. 96 procent av våra kunder uppger att de är nöjda efter sitt besök.

Hitta till våra stationer i Göteborg

I Göteborg har Bilprovningen stationer i Aröd och Torslanda. Klicka för att läsa mer om öppettider, vägbeskrivning och vilka tjänster som erbjuds.

Priser för besiktning i Göteborg

Här hittar du prislistan för våra tjänster. Priserna för kontrollbesiktning av personbil varierar beroende på tid och station. När du påbörjar en bokning på bilprovningen.se får du upp tillgängliga tider och priser för den valda stationen. Ibland kan det finnas lokala rabatter, dessa ser du på stationssidan för respektive station om du klickar på länkarna ovan.

Tekniker visar kunden när han kontrollerar bilen