Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen etablerar sig på nytt i Skellefteå

Skellefteå är en marknad i tillväxt och Bilprovningen vill vara delaktig i den spännande utvecklingen. Våren 2015 återvänder därför Bilprovningen till Skellefteå i en nybyggd, fräsch station intill E4 vid norra infarten – allt för att erbjuda god tillgänglighet och service.

Bilprovningen expanderar sin verksamhet igen. Hittills har Bilprovningen aviserat tre nya etableringar. Skellefteå blir den fjärde i raden och med den kommer Bilprovningen att ha 93 stationer och befäster därmed sin position som den ledande aktören på besiktningsmarknaden.

Lättillgänglig station norr om Skellefteå

Bilprovningen lägger stor vikt vid att vara nära sina kunder. För att erbjuda en utökad tillgänglighet för många bilägare har Bilprovningen valt att etablera sig i norra Skellefteå. Stationen kommer att ligga i närheten av E4 vid norra infarten.
– Vi är mycket nöjda med läget. Tack vare närheten till motorvägen kommer den att vara väl synlig och lättillgänglig inte bara för invånarna i Skellefteå, utan även för bilpendlarna, säger Mikael Hultin, Bilprovningens platschef i Skellefteå.
Mikael ansvarar även för stationerna i Kramfors, Umeå och Örnsköldsvik. Lokalen uppförs i ett nybyggt handelsplatsområde nära Biltema och invid den blivande hyresvärden Lakkapääs egen anläggning på Nöppelbergsvägen 16.

Öppnar våren 2015

Bilprovningen får tillgång till den nybyggda lokalen i slutet av året. Den kommer att ha två banor för lätta fordon och öppnar under det första kvartalet 2015.
Även om det redan finns en aktör för fordonsbesiktning i Skellefteå bedömer Bilprovningen att området är mycket intressant och fordonstillväxten så god att det finns utrymme för ännu en aktör på orten.
– Vi hoppas att vårt goda rykte och långa erfarenhet attraherar såväl nya som gamla kunder, avslutar Mikael Hultin.

Boka tid för besiktning

Boka tid för besiktning via webben eller 0771-600 600. Läs mer om vad stationen har för öppettider eller vilka tjänster de erbjuder - klicka här...

För mer information kontakta

Mikael Hultin, platschef Skellefteå,
mobil: 0703-25 64 34, e-post: mikael.hultin@bilprovningen.se
Benny Örnerfors, vd
mobil: 0736-88 22 13, e-post: benny.ornerfors@bilprovningen.se

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66
e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se