Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Smarta Seniorer får röda avgångar hos Bilprovningen

Bilprovningen har valt att bli partner till Smart Senior. Samarbetet innebär att de 650 000 medlemmarna i Smart Senior erbjuds röda avgångar hos Bilprovningen. De röda avgångarna består i ett rabatterat pris på kontrollbesiktning och tilläggstjänsten e-Diagnos när de besöker Bilprovningen klockan 09.00-15.00 den 5:e till och med den 20:e i månaden.

Bilprovningen har valt att bli guldpartner till Smart Senior, som är ett företag som samlar rabatter och specialerbjudanden för seniorer som har fyllt 55 år. I dagsläget har företaget cirka 650 000 medlemmar. 

Samarbetet innebär att medlemmarna i Smart Senior erbjuds röda avgångar hos Bilprovningen. Begreppet myntades i början av 90-talet och åsyftar billigare tjänster vid specifika tidpunkter och dagar.

– Vi ser seniorerna som en viktig kundgrupp och välkomnar därför samarbetet med Smart Senior. Det ger oss en möjlighet att skapa värdefulla erbjudanden vilket vi hoppas kommer att leda till ökad kundnöjdhet, säger Benny Örnerfors, Bilprovningens verkställande direktör.

Smart pris på kontrollbesiktning och e-Diagnos

De röda avgångarna hos Bilprovningen börjar gälla den 20 januari och består i att medlemmarna i Smart Senior får ett rabatterat pris på kontrollbesiktning och på tilläggstjänsten e-Diagnos när de betalar på stationen.

Rabatten fås mot uppvisande av Smart Seniorkortet och vid betalning på stationen. En förutsättning är att kontrollbesiktningen eller e-Diagnosen utförs klockan 09.00-15.00 den 5:e till och med den 20:e i månaden. Tid bokas via telefon på nummer 0771-600 600.

- Våra medlemmar har under lång tid uttryckt önskemål om erbjudanden och rabatter på bilbesiktning. Vi är därför väldigt glada över det långsiktiga samarbetet som vi nu har inlett tillsammans med Bilprovningen. Ett samarbete som speglar exakt det våra medlemmar efterfrågat, nämligen trygghet och ett bättre pris. Vi är övertygade om att våra Smarta Seniorer kommer att ta emot nyheten med öppna armar och stor glädje, säger Tina Svensson, marknadschef Smart Senior.

Se gärna mer information på www.bilprovningen.se och www.smartsenior.se

Bilaga: Förteckning över Bilprovningens stationer

För mer information

Benny Örnerfors, vd, mobil: 0736-88 22 13,
e-post: benny.ornerfors@bilprovningen.se

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66,
e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

Marit Thorin, kommunikatör, mobil 0705-66 02 37,
e-post: marit.thorin@bilprovningen.se

Mathias Lang, vd Smart Senior, mobil: 0700-52 52 46,
e-post: mathias.lang@smartsenior.se