Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen öppnar station på Värmdö handelsplats

Bilprovningen ökar sin tillgänglighet för den växande befolkningen söder om Stockholm. Nästa sommar slås portarna upp till en ny station på Värmdö handelsplats. I dagsläget har Bilprovningen sammanlagt sju stationer i Storstockholm, varav tre på den södra sidan.

Stockholm med omnejd är en mycket stark tillväxtregion. När Bilprovningen nu återigen börjar satsa, efter att delförsäljningen av verksamheten slutförts, är det naturligt att utvecklas och växa med marknaden i och runt Stockholm.

Ytterligare en station i södra Stockholm

Söder om Stockholm är kundunderlaget inte bara stort utan befolkningen och antalet personbilar ökar kontinuerligt. Bilprovningen tror därför starkt på regionen och önskar optimera sitt lokala stationsnät för att erbjuda bästa möjliga service. I söderort finns Bilprovningen i dagsläget i Norsborg, Nacka och Södertälje.
Bilprovningen har som ambition att finnas nära sina kunder och Värmdö bedöms som mycket intressant med det lättillgängliga läget vid handelsplatsen i Mölnvik.

Bilprovningen väljer nu att utöka sin närvaro i området med en station med två banor. Stationen öppnar sommaren 2014 och kommer att finnas i samma fastighet som Expert-butiken i handelsområdet. Adressen är Orions väg 1 i Mölnvik

Öppnar till sommaren

– Vi är mycket nöjda med läget. Tack vare närheten till Värmdöleden och den goda skyltningen i området kommer stationen vara lätt för kunderna att hitta och nå, berättar Bilprovningens vd Benny Örnerfors.
Utöver stationerna söder om Stockholm finns Bilprovningen också på Gärdet, i Solna, Rissne och Sollentuna samt till sommaren även i Kallhäll.
Boka tid för besiktning via webben eller 0771-600 600. Läs mer om vad stationen har för öppettider eller vilka tjänster de erbjuder - klicka här...

För mer information

Benny Örnerfors, vd, mobil: 0736-88 22 13, e-post: benny.ornerfors@bilprovningen.se
Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef, mobil: 0706-87 03 66, e-post: cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen