Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen prisat för sina E-learningutbildningar ännu en gång

Guld för " Bästa rapid E-learning produktion" och brons i kategorin "Simulering, virtuella världar och Spel 2010" blev resultatet för Bilprovningen i tävlingen Swedish E-learning Awards. Det är andra året i rad som Bilprovningen vinner priser för sina interaktiva utbildningslösningar i denna tävling.


Bilprovningen tävlade i två kategorier i årets Swedish E-learning Awards, nämligen "Bästa rapid E-learningproduktion 2010" samt "Simulering, virtuella världar och Spel 2010". Resultatet blev guld och brons.
– Det känns väldigt roligt att vi vann i år igen. Det bekräftar att vår långsiktiga satsning på interaktiva och lättillgängliga utbildningar ligger helt rätt i tiden, berättar Carl-Henrik Jönsson, skolchef på Bilprovningen Auto Academy. I år var konkurrensen ännu hårdare än tidigare och det märks att många företag satsar på E-learning. Och i den konkurrensen står vi oss väl.

Bästa rapid E-learning produktion – framvagnar och vindrutor

Bilprovningen vann guld i kategorin "Bästa rapid E-learning produktion" tack vare sin snabba och noggranna produktion av "Framvagnar och vindrutor" för Renaults räkning. I motiveringen lyfte juryn dessutom upp den höga kvaliteten och dess prisvärdhet. Med utbildningen "Brandskyddskontroll på buss" fick Bilprovningen brons med motiveringen: En simulering som på ett tydligt sätt ger en förståelse för den praktiska tillämpningen av brandskyddskontroll på buss.

Om Swedish E-learning Awards

Swedish E-learning Awards är idag en årlig företeelse för e-learning och kompetensutveckling i Sverige och antalet bidrag till de åtta olika tävlingskategorierna ökar konstant. Tävlingen anordnas av Promise som är leverantörernas branschorganisation och Swedish Learning Association (SLA) som är kundernas branschorganisation.
Totalt inkom cirka 70 tävlingsbidrag och till prisutdelningen samlades drygt 150 personer. Läs mer om tävlingen på www.e-learningawards.se.För mer informatio

Verkställande direktör Magnus Ehrenstråhle, mobil: 0708-20 04 02, e-post:magnus.ehrenstrahle@bilprovningen.se

Skolchef Carl-Henrik Jönsson, mobil: 0736-88 22 64, e-post: 
carl.henrik.jonsson@bilprovningen.se

Informationschef Cecilia Blom Granlund, mobil: 0706-87 03 66, e-post:
cecilia.blom.granlund@bilprovningen.seT


illhörande dokument och filer:

Bilprovningen_prisat_for_sin_utbildning.doc
SEA 2010 rapid 1.jpg