Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningens nya stationer

Bilprovningens nyaste stationer ligger i Enköping, Kallhäll och på Värmdö.

För att kunna erbjuda kunderna god service och hög tillgänglighet har Bilprovningen öppnat tre nya stationer: Enköping, Värmdö och Kallhäll

Drop-in i Enköping

Besikta bilen hos Sveriges "närmaste" bilprovning som ligger bredvid E18 i ett köpområde med butiker som Mc-Donalds, Willys och Jysk. Bilprovningen har sin station bredvid Mekonomen och erbjuder besiktning för personbilar och lätta lastbilar. De har drop-in mellan 08.00-15.00 varje vardag (pristillägg 60 kr) eller så bokar du en tid via www.bilprovningen.se/boka

Kallhäll

Bilprovningens nya station i Kallhäll finns i en nybyggd och fräsch lokal i närheten till E18 och gamla Enköpingsvägen, som går från Jakobsberg genom Kallhäll och vidare mot Stäket. Kör in vid Mc-Donalds och K-Rauta vid Rotebro/Stäket så kommer du strax till stationen.
Stationen har två personbilsbanor och erbjuder besiktning av personbilar och lätta lastbilar med maxvikt 2 500 kg. Adressen är Skarprättarvägen 1A i Järfälla.

Boka tid för besiktning

Telefon: 0771-600 600

Via webben: Boka tid för besiktning

Boka tid på Värmdö

Vår nya station på Värmdö ligger vid handelsplatsen i Mölnvik, mitt emot Rustabutiken och Granngården. Adressen är Orions väg 1G i Gustavsberg och där kan du boka tid för besiktning av personbilar eller lätta lastbilar med maxvikt på 2 500 kg.

Boka tid för besiktning

Telefon: 0771-600 600

Via webben: Boka tid för besiktning

Lämna bilen hos Bilprovningen på Värmdö

I Gustavsberg kommer det att bli möjligt att lämna bilen vid stationen på morgonen och sedan hämta den, besiktad och klar, på eftermiddagen.

Bilprovningen öppnar i Skellefteå och Östersund 2015

Inom kort öppnar Bilprovningen två nya stationer, dels i Skellefteå dels i Östersund. Redan nu är det möjligt att höra av sig till oss om bokning av tider eller diskutera hur Bilprovningen kan underlätta för ditt företag. Kontakta oss via kundtjanst@bilprovningen.se.