Bilprovningen
Logga in Mina sidor
Registrera Mina sidor

Bilprovningen etablerar sig i Skellefteå

Skellefteå är en marknad i tillväxt och Bilprovningen vill vara delaktig i den spännande utvecklingen. Våren 2015 återvänder därför Bilprovningen till Skellefteå i en nybyggd, fräsch station intill E4 vid norra infarten – allt för att erbjuda god tillgänglighet och service.

Bilprovningen expanderar sin verksamhet igen. Hittills har Bilprovningen aviserat tre nya etableringar. Skellefteå blir den fjärde i raden och med den kommer Bilprovningen att ha 93 stationer och befäster därmed sin position som den ledande aktören på besiktningsmarknaden.

Lättillgänglig station norr om Skellefteå

Bilprovningen lägger stor vikt vid att vara nära sina kunder. För att erbjuda en utökad tillgänglighet för många bilägare har Bilprovningen valt att etablera sig i norra Skellefteå. Stationen kommer att ligga i närheten av E4 vid norra infarten.
– Vi är mycket nöjda med läget. Tack vare närheten till motorvägen kommer den att vara väl synlig och lättillgänglig inte bara för invånarna i Skellefteå, utan även för bilpendlarna, säger Mikael Hultin, Bilprovningens platschef i Skellefteå. '