Mer innehåll

Vår station i Enköping firar 10 år på Åkerbygatan - välkommen!

Den 20 maj är du varmt välkommen till vår station i Enköping som dagen till ära firar 10-årsjubileum på Åkerbygatan. Till Enköping kom vi redan i januari 1965. Födelsedagen firas med godis, giveaways och E-diagnos för halva priset.

Hipp hipp hurra! Bilprovningen i Enköping fyller 10 år på Åkerbygatan 2.

Firas måndagen den 20 maj

Självklart ska födelsedagen firas vilket sker måndagen den 20 maj - nästintill exakt samma dag som stationen invigdes för 10 år sedan. Då nyheten om vår nyetablering omslaget på Enköpings-Posten.

Varmt välkommen att fira med oss, oavsett om du ska besikta bilen eller bara vill titta förbi på en kopp Svanenmärkt kaffe och lite godis. Alla barn får ballonger och alla vuxna en liten present (så länge lagret räcker).

Halva priset för en E-diagnos

Jubiléet till ära erbjuder vi dessutom E-diagnos för halva priset (ordinarie pris 100 kr).

Med vår extratjänst E-diagnos kontroller vi bilens elektroniska system såsom ABS-bromsar och krockkuddar. Om det är något som inte fungerar som det ska får vi fram felkoder från systemet. En e-Diagnos kan genomföras på de flesta bilar från årsmodell 2002 och framåt.

Du behöver inte boka tid för en e-Diagnos. Säg bara till på stationen så kontrollerar din besiktningstekniker elektroniken på samma gång som kontrollbesiktningen.

Klicka här för att läsa mer om E-diagnos.

Kom till Enköping redan 1965

Till Enköping kom vi redan 1965. Vi har funnits på flera adresser under årens lopp - allt från Fjärdhundragatan 68 till Mästergatan 4. I maj 2014 flyttade vi till vår befintliga lokal på Åkerbygatan 2.

Illustration med raketer och stjärnor och text om Bilprovningens jubileum i Enköping

Den 20 maj firar Bilprovningen i Enköping 10 år på Åkerbygatan 6. Välkommen förbi! Illustration: Bilprovningen