Mer innehåll

Vår station i Vetlanda fyller 20 år - välkommen att fira med oss

Bilprovningen i Vetlanda fyller 20 år på Slättelundsvägen 6. Födelsedagen firas den 17 maj. Stationen kommer att vara pyntad med ballonger och du som kund erbjuds godsaker till kaffet och E-diagnos för enbart 20 kr. Varmt välkommen!

Hipp hipp hurra! Bilprovningen i Vetlanda fyller 20 år på Slättelundsvägen 6.

Firas fredagen den 17 maj

Självklart ska födelsedagen firas vilket sker fredagen den 17 maj - exakt samma dag som stationen invigdes för 20 år sedan.

Invigningsceremonin med traditionsenlig bandklippning skedde kl 12 den 17 maj 2004 och de första besiktningarna gjordes dagen därpå, den 18 maj. Då var stationen toppmodern och hade kapacitet för samtliga lätta och tunga fordon.

Varmt välkommen att fira med oss, oavsett om du ska besikta bilen eller bara vill titta förbi på en kopp Svanenmärkt kaffe. Stationen kommer att vara pyntad, vi bjuder på godsaker och alla barn får ballonger.

Endast 20 kr för en E-diagnos

Jubiléet till ära erbjuder vi dessutom E-diagnos för enbart 20 kr (ordinarie pris 100 kr).

Med vår extratjänst E-diagnos kontroller vi bilens elektroniska system såsom ABS-bromsar och krockkuddar. Om det är något som inte fungerar som det ska får vi fram felkoder från systemet. En e-Diagnos kan genomföras på de flesta bilar från årsmodell 2002 och framåt.

Du behöver inte boka tid för en e-Diagnos. Säg bara till på stationen så kontrollerar din besiktningstekniker elektroniken på samma gång som kontrollbesiktningen.

Klicka här för att läsa mer om E-diagnos.

Kom till Vetlanda redan 1965

Till Vetlanda kom vi redan 1965. Vi fanns i många olika lokaler till en början, bl.a. på Brogårdsgatan. I augusti 1966 flyttade vi till en anläggning på Verkstadsgatan 11 där vi fanns tom maj 2004 då vi flyttade till vår befintliga lokal på Slättelundsvägen 6.

Illustration med ballonger

Den 17 maj fyller Bilprovningen i Vetlanda 20 år på Slättelundsvägen 6. Illustration: Bilprovningen