Mer innehåll

Bilens dag 28 oktober

Den 28 oktober är det Bilens dag och det vill vi förstås fira och uppmärksamma tillsammans med er som besöker oss.

Vi bjuder på något gott till kaffet och ger tips och råd om bilen.

Vilken är din favoritbil? Fotografera och tävla om brädspelet Trafikant eller en förbandskudde till bilen.

För oss spelar det ingen roll vilken bil det är, vi gillar alla sorter. Vilken bil är din favorit? Är det första bilen du körde, den du köpte senast eller ett renoveringsobjekt som du vårdar extra ömt? Det finns säkert en favorit som ditt bilhjärta klappar extra ömt för. Och den vill vi gärna se på bild!

#vigillarbilar

Ta kort på dig och din favoritbil och lägg ut på Instagram, Twitter eller Facebook (Det behöver vara ett offentligt inlägg som alla kan se) och tagga med #vigillarbilar.

Bilder som publiceras den 28 oktober 2015 har möjlighet att vinna trafikantspel eller förbandsväskor till bilen. Vår jury bestående av medarbetare på Bilprovningen utser tre vinnare - vi söker bilder som visar glädje. Skriv gärna en rad om vad bilen betyder för dig.